Hirwash Tukka& Bodi Pesuaine

Hirwash uutuus miehille on tilattavana.

Hirwash Tukka & Bodi pesuaine: Nuotiotulille omassa kylpyhuoneessa ja mökillä

Keväinen aamu Lapin erämaassa. Aurinko nousee hitaasti, valaisten hiljalleen heräävän metsän. Kevyt tuulenvire kuljettaa mukanaan havupuiden tuoksun ja nuotion savun häivähdyksen. Tämä on hetki, joka jää mieleen, ja nyt voit tuoda sen kotiisi tai mökillesi Hirwash Tukka & Bodi -shampoolla.

Paluu tulille omassa kylpyhuoneessa

Hirwash Tukka & Bodi on suunniteltu tuomaan Lapin luonnon raikkaus kylpyhuoneeseesi. Sen tuoksu on yhdistelmä tervaista nuotiosavua ja puhdasta miehekästä tuoksua, joka herättää muistoja retkistä syvällä metsän siimeksessä ja leiritulien äärellä vietetystä ajasta. Tämä ei ole pelkkä shampoo ja suihkugeeli; se on kokemus, joka vie sinut takaisin luonnon rauhaan jokaisen käyttökerran myötä.

Mökille mukanasi

Kuvittele itsesi mökin saunassa pitkän ulkoilupäivän jälkeen. Hirwash Tukka & Bodi tekee tästä hetkestä täydellisen. Sen tarkoin valitut ainesosat puhdistavat ja hoitavat hiukset ja ihon, jättäen sinulle raikkaan ja puhtaan olon. Tuoksu, joka leviää löylyhuoneeseen, on kuin astuisit ulos savusaunasta suoraan metsän keskelle. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti erämiehelle, joka arvostaa laatua, kestävyyttä ja luonnollisuutta.

Laatua ja kestävyyttä

Hirwash Tukka & Bodi on kehitetty Lapin karuissa olosuhteissa, ja se kestää kovimmatkin eräretket ja rankimmat saunat. Tuotekehitys ja valmistus sijoittuu Lappiin ja Suomen sisälle. Yksi pullo, joka hoitaa sekä hiukset että vartalon, on juuri sitä, mitä tarvitset reppuusi, kun suuntaat metsään tai mökille.

Saatavilla on kaksi kokoa 300 ml 9,90 ja 500 ml pumppupullo 14,90.

Takaisin blogiin